Teamindeling 2021 – 2022

Geachte spelers/speelsters,

Hierbij de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2021/2022. De selecties zijn samengesteld door de TC in overleg met de jeugdtrainers. Ondanks een seizoen zonder veel officiële wedstrijden hebben wij toch een goed beeld kunnen krijgen van alle spelers/speelsters.
In dat kader zijn we op een zorgvuldige manier tot onderstaande teamindelingen gekomen.

Ondanks dat er veelvuldig overleg is geweest begrijpen wij dat helaas mogelijk niet iedereen tevreden zal zijn met de indelingen. Mochten er toch nog opmerkingen/vragen zijn dan kunt u VOOR donderdag 10 juni reageren via hjobroekster-walden@outlook.com. Wij zullen dan per specifiek geval uw opmerking/vraag behandelen. Indien er opmerkingen zijn dan zou het fijn zijn dat u uw standpunt/mening onderbouwt met argumenten.

Met sportieve groet,

De technische commissie,
Jacqueline Jongsma – vrouwen
Christiaan Jellema – onder (7) 8, 9 ,10 & 11
Niels Westerlaan – onder 13 & onder 15
Cor de Weerd – onder 17 & onder 19
Marten Jan Ernst – HJO Onderbouw
Piet Wessel Dijkstra -HJO Middenbouw
Hedzer Prins – HJO Bovenbouw

HIER KUNT DE LIJST DOWNLOADEN

Similar Posts