Herfsttoernooi

4×4 toernooi ook dit jaar weer een succes!

“Foto`s van dit toernooi zijn te vinden op de fotopagina 

In de herfstvakantie was het weer zo ver. Het jaarlijkse 4 tegen 4 voor F-, E- en D-pupillen stond op het programma. ’s Ochtends werd er gestart met de F-pupillen waarbij er in totaal 33 jonge spelers streden om de felbegeerde prijzen. In vijf wedstrijdjes met telkens nieuwe teamgenoten en medespelers werd er telkens geprobeerd om zoveel mogelijk doelpunten met het team te maken en daarmee zoveel mogelijk punten te scoren. Met een ranjapauze tussendoor kwamen er uiteindelijk vijf winnaars uit de bus.

Bij de F-pupillen gingen de vijf prijzen naar:

 • 1e prijs Tsjitse Sietse Bijlstra (F4)
 • 2e prijs Tjibbe Eelke Kuipers (F1)
 • 3e prijs Sander Visser (F1)
 • 4e prijs Sven Rozema (F1)
 • 5e prijs Thomas Sjoerd Hiemstra (F3)

Bij de E-pupillen waren er dertig deelnemers. De vijf prijzen gingen in deze lichting naar:

 • 1e prijs Eelke Kloosterman (E3)
 • 2e prijs Klaas Anne Annema (E1)
 • 3e prijs Sem van der Weide (E1)
 • 4e prijs Eric Bosma (E2)
 • 5e prijs Yosef Sedagat (E5)

Tot slot waren de D-pupillen aan de beurt. Om te bepalen wie met de vierde en wie met de vijfde prijs naar huis ging moest nog penalty’s genomen worden. Uiteindelijk wist Corwin van der Ploeg deze net iets beter te nemen waarmee hij de vierde prijs won. De prijswinnaars op een rijtje:

 • 1e prijs Klaas van Meekeren (D1)
 • 2e prijs Lucas Peterson (D1)
 • 3e prijs Frank van der Pol (D3)
 • 4e prijs Corwin van der Ploeg (D1)
 • 5e prijs Sebastiaan Plooy (D1)

Alle prijswinnaars gingen dit jaar naar huis met een beker en twee vrijkaarten voor de wedstrijd SC Cambuur tegen NEC Nijmegen. Deze wedstrijd zal 12 december gespeeld worden.

Als toernooiorganisatie zien wij terug op een geslaagd 4 tegen 4 toernooi. Ieder jaar blijft dit een succesnummer. Dit komt mede door de hulp van enthousiaste trainers, bedankt jongens en meiden! Volgend jaar zal het 4 tegen 4 toernooi uiteraard weer georganiseerd worden. Tot dan!

Kas Huizenga en Freerk Haisma

Vergelijkbare berichten