|

Sponsorloop in het Abe Lenstra stadion

Op woensdag 1 april (16:00) organiseren SJO Broekster-Wâlden en sc Heerenveen een grote sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Alle teams t/m O11 mogen meedoen. Een unieke belevenis!

Voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors. De opbrengst gaat naar onze club. Spelers die goed hun best doen maken zelf ook kans op een mooie beloning, waaronder de wedstrijd van je leven!

De aftrap hiervan is op zaterdag 29 februari. Meer informatie staat op de flyers die dan worden uitgedeeld.

Wij kijken uit naar een mooie actie samen en hopen dat iedereen meedoet. Want samen winnen we meer!

Deze sponsorloop is onderdeel van de samenwerking tussen SJO Broekster-Wâlden en sc Heerenveen. Vorig seizoen heeft sc Heerenveen ook een sponsorloop georganiseerd voor amateurclubs. Bekijk de video hieronder voor een impressie:

Vergelijkbare berichten