Nieuwe hoofdsponsoren SJO Broekster-Wâlden

Wat hebben we gister een mooie dag gehad! Onze trotse hoofdsponsors hebben zich voor 3 seizoenen aan SJO Broekster-Wâlden verbonden. Gister hebben we dit gevierd met het ondertekenen van de overeenkomsten, bloemen én het uitreiken van de eerste lichting nieuwe trainingspakken! Tevens is zoon van Hekstra.nl gestart bij de JO7 en mocht als één van de eersten zijn nieuwe trainingspak ontvangen. Sponsors bedankt voor jullie commitment aan onze mooie club, en we kijken met veel sportief plezier de toekomst tegemoet!

Richard van der Lei en en Rene Brandsen (deze kon helaas niet aanwezig zijn) namens: Koelvisie B.V. Klimaatbeheersing

Jurjen van der Veen namens: Albert Heijn Damwâld

Bert Adema

Romke Hekstra namens: Hekstra.nl

Vergelijkbare berichten