Afsluiting cursus Verenigingsscheidsrechter

Leek/Damwâld Zaterdag 15 januari 2022

Afgelopen half jaar hebben VEV’67 en SJO Broekster-Wâlden samen 13 nieuwe scheidsrechters opgeleid, middels de cursus Verenigingsscheidsrechter. De cursisten moesten vier cursusavonden volgen die zowel in Leek als in Damwoude werden georganiseerd. Daarnaast hebben zij een aantal stagewedstrijden gefloten om ervaring op te doen. Via deze weg willen wij de KNVB-docenten Erwin Draaijer en Thom van Winkel bedanken voor hun inzet. Ook bedanken we Jan Dirk Kuperus voor de samenwerking van de afgelopen periode. Maar als allerbelangrijkste, willen we de nieuwe scheidsrechters van harte feliciteren met hun diploma en veel plezier wensen in de wedstrijden die zij gaan leiden!

Lijkt het jou ook leuk om scheidsrechter te worden(op zowel klein als groot veld)? Informeer dan gauw via algemenezaken@broekster-walden.nl of 06-24961932.

Vergelijkbare berichten