Rabo clubsupport 2022

Tijd om campagne te voeren! Elke stem is geld waard. Kunnen wij op jou rekenen?!

Broekster Wâlden doet dit jaar namelijk mee aan de Rabo ClubSupport. Rabobank geeft als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen uit het hele land. Broekster Wâlden wil meer aandacht schenken aan het meiden- en damesvoetbal en betere faciliteiten creëren. Zo willen we voetbal voor iedereen mogelijk maken. Hierbij kunnen we jou hulp als lid van de Rabobank goed gebruiken!

Als lid van de Rabobank kan je namelijk van 5 tot en met 27 september stemmen. Elk lid kan 3 stemmen uitbrengen, waarvan er maximaal 1 op dezelfde vereniging mag worden uitgebracht.

Wat kan ik doen?

Stemmen! In de periode van 5 tot en met 27 september is het mogelijk om te stemmen op SJO Broekster-Wâlden. We willen je vragen 1 stem uit te brengen op Broekster Boys. Om onze moederverenigingen te helpen willen we je vragen ook 1 stem uit te brengen op Broekster Boys en vv de Wâlden.

Je kan stemmen via de Rabo app (Service>Lidmaatschap) of via www.rabobank.nl/clubsupport

We rekenen op je!

Vergelijkbare berichten