Geblesseerd geraakt? Ga dan naar het sportspreekuur van Broekster Wâlden

De voetbalvereniging Broekster Walden heeft al langere tijd een goede samenwerking met BoddeBouman Fysiotherapie. Elke speler of speelster kan kosteloos, op afspraak, terecht op het sportspreekuur tijdens de dinsdag- en donderdagavond vanaf 19.00 uur.  Gebruik voor het maken van een afspraak het telefoonnummer 06- 51775368 van de “WhatsApp de Sportfysio” (zie ook bijlage). Tip: handig om dit nummer op te slaan op de telefoon.

Raymond Mulder staat op de dinsdagavond klaar en Stefan Bodde op de donderdagavond. Tijdens dit sportspreekuur wordt een screening van de klachten gedaan en zal samen besloten worden wat de vervolgstappen zijn. Mocht er behandeling noodzakelijk zijn, dan kan dit op de praktijk van BoddeBouman Fysiotherapie in Damwâld . Hier zijn voldoende faciliteiten voor een goede revalidatie. 
Lukt het niet om op dinsdag- of donderdagavond langs te komen dan kan er via “WhatsApp de Sportfysio”, de website ( www.boddebouman.nl ) of via telefoonnummer 0519-22 34 33 een afspraak gemaakt worden voor een ander tijdstip op de praktijk in Damwâld.

Kosten

Voor jongeren onder de 18 jaar worden de eerste 18 behandelingen volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Ook geldt er geen eigen risico bij jongeren onder de 18 jaar. Aan de screening en eventuele vervolgbehandelingen zijn dus geen directe kosten verbonden.

Vergelijkbare berichten