Nieuwe HJO Middenbouw

Er gaat een wijziging plaatsvinden binnen de technische commissie van SJO Broekster-Wâlden. Door veranderde privé omstandigheden stopt Piet Wessel Dijkstra met de functie HJO middenbouw. Vanaf 1 januari gaat Jos Regnerus zijn functie en taken overnemen. Hier zijn we dan ook erg blij mee! Jos is jarenlang actief geweest als jeugdtrainer voor onze vereniging, en speelt hij ook al een hele tijd in het eerste elftal van onze moedervereniging vv Broekster Boys. In deze mail stelt Jos zichzelf even voor.

Mijn naam is Jos Regnerus, ik ben 24 jaar, kom uit Damwâld en woon in Dokkum. Ik voetbal vanaf mijn zesde bij Broekster Boys / Broekster-Wâlden. Naast voetballen in het eerste elftal ben ik ook trainer van het G-team. Verder ben ik ook trainer geweest bij verschillende onderbouw en middenbouw teams en beschik ik over het trainingsdiploma ‘UEFA C jeugd’. Sport is mijn grote passie vandaar dat ik docent lichamelijke opvoeding ben geworden. Dit doe ik nu een aantal jaren op het Dockinga College te Dokkum.
Vanaf 1 januari ga ik mijn best doen om de middenbouw van Broekster-Wâlden in goede banen te leiden.

Jos is te bereiken op:
E: josregenerus@hotmail.com
T: 06-81632705

Heel veel succes Jos!

Vergelijkbare berichten