Nieuwe trainingstenues voor het G-voetbal

Onlangs kwam er een gift binnen voor het G-voetbal van Broekster-Wâlden. We zijn op zoek geweest naar een passende bestemming voor dit geld en het lijkt erop dat dit goed geslaagd is. Afgelopen vrijdag kregen namelijk de jongens en meiden van het G-voetbal nieuwe trainingstenues aangereikt. Het tenue is bestaande uit kousen, een korte broek en een shirtje. Voor op het shirt het logo van Broekster-Wâlden en op de rug de naam van de speler. Eerder mochten de spelers al passen om juiste maten uit door te geven. Vrijdag was het dan zover, de tenues waren binnen en konden aangetrokken worden. Een spannend moment natuurlijk. Je eigen shirt met je eigen naam erop, dat is natuurlijk wel stoer!

Voor de trainers en leiders zijn er tevens poloshirts aangeschaft met opdruk. Zo zijn zij met trainingen en wedstrijddagen duidelijk herkenbaar.

Namens iedereen vanuit het G-voetbal zijn wij erg dankbaar met de aangeboden trainingstenues en poloshirts!!!

Vergelijkbare berichten