Grote Club Actie (GCA) 2023

Vanaf zaterdag 23 september (as) start de grote clubactie weer! Dit betekent dat de pupillen weer loten mogen gaan verkopen voor de club. Een groot gedeelte van de verkoopopbrengst is voor de club zelf, dit zijn belangrijke inkomsten voor materialen en waarmee we leuke evenementen voor de jeugd kunnen organiseren!

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we zoveel mogelijk loten verkopen met z’n allen!

Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te bemachtigen voor de topverkopers! Wat deze prijzen worden, blijft nog even een verrassing. Dit zullen we op korte termijn bekend maken op onze Socials, zorg er daarom voor dat je ons volgt op Facebook & Instagram. 

Onderstaande verkochte aantallen leveren mooie prijzen op:

10 verkochte loten.

20 verkochte loten.

25 verkochte loten.

30 of meer verkochte loten = complete set!

Daarnaast mag het team dat gezamenlijk de meeste loten verkocht heeft uiteraard weer een teamuitje naar keuze maken! Zoals bijvoorbeeld een rondleiding in het Abe Lenstra Stadion. of met het hele team te zwemmen e.d. 

Je ontvangt de boekjes via jullie leider!

Vergelijkbare berichten