Aftrapmodule voor pupillentrainers SJO Broekster-Wâlden!

Als (startende) pupillentrainer komt er veel op je bordje te liggen. Je communiceert, begeleidt, organiseert, coacht wedstrijden, juicht mee, biedt troost en nog veel meer.

Om de (startende) pupillentrainers nog beter te ondersteunen, organiseerde SJO Broekster-Wâlden in samenwerking met de KNVB de aftrapmodule. Een bijeenkomst die speciaal voor (startende) pupillentrainers is ontwikkeld. Tijdens deze avond kwamen de belangrijkste basisonderdelen van het trainen en coachen voorbij. Ook kregen de pupillentrainers veel waardevolle tips mee voor hun eigen ontwikkeling tot een betere pupillentrainer.

Ronald Lepez, onder andere bekend als oud-voetballer van VV Heerenveen & VV Steenwijk, presenteerde deze avond. Ronald wist met z’n vele voetbalervaring de pupillentrainers mee te nemen door het gehele (interactieve) proces.

De pupillen en trainers (Jildert Elzinga & Siebrand Visser) verzorgden het praktijkgedeelte van deze bijeenkomst. Dit door een (oefen)wedstrijd te spelen, en enkele oefeningen als voorbeeld te geven.

Een leerzame en waardevolle avond voor de (startende) pupillentrainers!

Vergelijkbare berichten