Nieuw wedstrijdtenue!

Afgelopen zaterdag 11-11-2023 werd de complete jeugdafdeling van SJO Broekster-Wâlden samenwerking tussen Broekster Boys en Vv de Wâlden voorzien
van een compleet nieuw tenue, niet alleen nieuw maar ook een nieuw fris ontwerp welke naar aanleiding van een ontwerpwedstrijd is gekozen. De winnaar hiervan gaan
we op een later moment bekend maken en in het zonnetje zetten.

SJO Broekster-Wâlden is enorm trots op de twee zeer betrokken sponsoren uit de regio waardoor er bijna 300 jeugdleden weer helemaal top erbij kunnen lopen.

Uit handen van voorzitter R. van der Lei ontvingen de sponsoren een ingelijste versie van het nieuwe shirt en een prachtig boeket bloemen.
Voor op het shirt prijkt het logo van sponsor Probo te Dokkum en achter op het shirt prijkt het logo van sponsor Albert Heijn Damwâld.
Ook heeft Probo Dokkum de leiders en trainers voorzien van een prachtige soft shell coachjas.

Probo Dokkum, Leon van der Meer en Albert Heijn Damwâld, Jurjen van der Veen willen we via deze weg dan ook hartelijk bedanken voor deze meer dan welkome sponsoring.

Op de foto’s een groot deel van de jeugdspelers (sters ) met het nieuwe tenue en sponsoren Jurjen van der Veen en Leon van der Meer samen met voorzitter R. van der Lei.

Onze dames van VR1 trapten de middag als eerste af in het fonkelnieuwe tenue.

De middag werd voor de jeugd opgeleukt met een gratis gebakje en een prachtige KNVB voetbal gesponsord door de AlbertHeijn Damwald.

Ook dank voor de stille krachten achter deze metamorfose :

Maaike Noordhuis
Baukje Hoekstra
Jantina Fopma Kooistra

Het bestuur van SJO Broekster-Wâlden

Vergelijkbare berichten